تاريخ : چهارشنبه 21 مرداد 1394  | 1:24 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
استقرار گروه درمانی جهادی منتظران ظهور در گیلان‌غرب

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه از استقرار گروه درمانی جهادی منتظران ظهور در شهرستان گیلان‌غرب با حضور 120 پزشک و دندانپزشک خبر داد.

خبرگزاری فارس: استقرار گروه درمانی جهادی منتظران ظهور در گیلان‌غرب
 

منصور فتاحی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه از برپایی بیمارستان صحرایی در شهرستان گیلان‌غرب با حضور گروه جهادی منتظران ظهور خبر داد.

وی بیان داشت: گروه مذکور متشکل از 120 پزشک و داندانپزشک و متخصص زنان و زایمان است که روزانه بیش از 500 نفر را رایگان ویزیت می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه به بازدید سردار نعمان غلامی از اردوی جهادی درمانی منتظران ظهور و نحوه ارائه خدمات و فعالیت آنها در منطقه نان از توابع شهرستان گیلان‌غرب به همراهی جمعی از مسئولان استان اشاره کرد.

فتاحی ارائه خدمات پزشکی تخصصی و فوق تخصصی بیماران زنان و زایمان و خدمات بیماران عمومی و توزیع داروی رایگان در سطح منطقه را از خدمات این گروه جهادی عنوان کرد.

به گفته وی، خدماتی همچون کشیدن دندان، عصب‌کشی، پر کردن دندان، ایمپلنت، پروتز و ساخت فک را از خدمات دندانپزشکی گروه مذکور برشمرد و گفت: کلاس‌های آموزش بهداشت و مشاوره درمانی نیز از دیگر فعالیت‌های این جهادگران است.

انتهای پیام/2700/ع10/ض1002


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 21 مرداد 1394  | 1:24 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
سقوط پژو از روی پل در قزوین 8 کشته و مجروح بر جای گذاشت

رئیس پلیس راه استان قزوین از سقوط پژو 405 از روی پل در این استان خبر داد و گفت: این حادثه 2 کشته و 6 مجروح بر جای گذاشت.

خبرگزاری فارس: سقوط پژو از روی پل در قزوین 8 کشته و مجروح بر جای گذاشت
 

بهرام زینلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر حادثه رانندگی در جاده ترانزیت قزوین ـ همدان نرسیده به دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان از طریق مرکز فوریت‌های پلیس 110، مأموران انتظامی به همراه عوامل امدادی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: مأموران با حضور در محل مشاهده کردند یک دستگاه پژو 206 با 2 سرنشین با یک دستگاه پژو 405 با هفت سرنشین به شدت برخورد کرده و پژو 405 از روی پل به پایین سقوط کرده است.

رئیس پلیس راه استان قزوین تصریح کرد: در این حادثه 2 نفر از سرنشینان پژو 405 در دم فوت و پنج نفر از سرنشینان آن به همراه راننده خودروی پژو 206 مجروح که توسط عوامل اورژانس راهی بیمارستان شدند.

زینلی خاطرنشان کرد: برابر اعلام کارشناس فنی تصادفات که برای ترسیم کروکی به محل اعزام شده بود علت تامه تصادف را تغییر مسیر ناگهانی از جانب پژو 206 نسبت به پژو 405 اعلام کرد.

این مسئول در پایان به رانندگان هشدار داد: ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی با احتیاط کامل و با صبر و حوصله اقدام به رانندگی کنند.

انتهای پیام/2667/ق20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 21 مرداد 1394  | 1:24 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ممنوعیت فعالیت تاکسی‎ها به عنوان سرویس مدارس در گلستان

رئیس پلیس راهور گلستان گفت: فعالیت تاکسی‎ها در امور غیرمرتبط همانند سرویس دربستی اشخاص و مدارس، ادارات و رستوران‎ها ممنوع است.

خبرگزاری فارس: ممنوعیت فعالیت تاکسی‎ها به عنوان سرویس مدارس در گلستان
 

به گزارش خبرگزاری فارس در گرگان، علی‌اصغر مهری صبح امروز در گفت‎وگو با خبرنگاران استان گلستان در خصوص ساماندهی سرویس‎های مدارس و انتقاد شورای اسلامی شهر گرگان درباره ممنوعیت استفاده تاکسی‎ها برای این کار اظهار کرد: طبق ماده 32 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی شهرداری‎ها موظف هستند تمامی فعالیت‎های مربوط به حمل و نقل کالا، بار و مسافر را در محدوده شهرها در قالب موسسه‎ها و شرکت‎های حمل و نقل تعاونی و خصوصی ساماندهی کرده و بر آن نظارت کنند.

وی ادامه داد: براساس مقررات ماده 31 و آیین‌نامه اجرایی آن باید کمیسیونی در شهرداری‎ها تشکیل شود تا به تخلفات این شرکت‎ها و موسسات رسیدگی کرده و ضمانت‌های اجرایی پیش‎بینی شده در قانون، از جریمه تا لغو پروانه را در مورد آنها اعمال کند.

مهری با تاکید بر اینکه اصل عرضه و تقاضا امری عقلی و منطقی است، اضافه کرد: اگر با این نگاه به وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی شهری و مسافران بنگریم بدیهی است که هر نوع مشکلی که در این زمینه به وجود آید، اشتیاق مردم به استفاده از مسافربرها و خودروهای شخصی را افزایش خواهد داد.

وی با تاکید بر اینکه چنین وضعیتی مغایر با سیاست‎های ترافیکی است، تصریح کرد: پلیس راهور استان گلستان از آذرماه سال 1391 با درک صحیح از مشکلات موجود در بخش ناوگان عمومی حمل و نقل شهری، اشکالات موجود را در جلسات متعدد کارشناسی مطرح کرده و توسط دستگاه‎های مربوطه تصمیماتی اتخاذ شده است.

رئیس پلیس راهور استان گلستان تصریح کرد: بر این اساس مقرر شد تا ساماندهی لازم برای رانندگان تاکسی در مسیر خط‎های تعریف شده انجام شود و سازمان تاکسیرانی شهرداری‎ها نیز نظارت عالی را بر نحوه اجرا و کیفیت اجرای آن داشته باشد.

مهری تاکید کرد: منع رانندگان تاکسی از انجام فعالیت‎های غیرمرتبط همانند سرویس دربستی اشخاص، ادارات و رستوران‎ها، محدودیت فعالیت در امر سرویس مدارس و تلاش متصدیان مربوطه برای افزایش ظرفیت شرکت‎های حمل و نقل دانش‎آموزی از جمله این تصمیم‎گیری‎ها است.

وی ادامه داد: یکی از ظرفیت‎های موجود در بحث افزایش ظرفیت سرویس‎های مدارس، ساماندهی خودروهای پلاک شخصی یا همان مسافربرهای شخصی بوده که با موافقت دستگاه‎های مربوطه مقرر شد این موضوع با جدیت در هر سال پیگیری و اجرا شود.

*برخورد پلیس با بیش از 5 هزار مسافربر شخصی

رئیس پلیس راهور گلستان خاطرنشان کرد: در راستای ساماندهی این موضوع و افزایش خدمت‎رسانی تاکسی‎ها در شهر به خصوص در شهرستان گرگان سازمان تاکسیرانی تاکسی‎هایی که خارج از چرخه خدمت‎رسانی در حال فعالیت هستند را ملزم به حضور در خط‎های مربوطه کرده است.

وی اضافه کرد: همچنین افزایش خطوط تاکسی نیز در شهرستان گرگان باعث فعالیت بهتر تاکسی‎ها و ایجاد بستر لازم در این خصوص شده است.

رئیس پلیس راهور گلستان اظهار کرد: از سوی دیگر پلیس راهور در راستای اجرای تکالیف قانونی و برخورد با متخلفان از ابتدای سال تا 13 مردادماه جاری، 5 هزار و 996 راننده مسافربر شخصی را به دلیل حمل غیرمجاز مسافر با پلاک شخصی اعمال قانون کرده است.

مهری ادامه داد: این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد افزایش داشته که 54 درصد آن توسط پلیس راهور مرکز استان انجام شده است.

وی افزود: همچنین در سال گذشته و امسال پلیس راهور با همکاری پلیس نظارت بر اماکن عمومی و سازمان تاکسیرانی، نظارت بیشتر بر عملکرد رانندگان آژانس‎های تلفنی و موسسات اتومبیل کرایه شهرداری‎ها در استان را در دستور کار قرار داده است.

مهری تاکید کرد: از ابتدای سال جاری تا 13 مردادماه شاهد کاهش 27 درصدی کشته‎های ترافیکی شهرهای استان در بخش ناوگان حمل و نقل عمومی بوده‎ایم.

رئیس پلیس راهور گلستان در پایان گفت: امیدواریم با هماهنگی و همدلی بیشتر دیگر مسئولان استان در بخش ترافیکی و انجام وظایف محوله شاهد بهبود اوضاع ترافیکی و کاهش تصادفات باشیم.

انتهای پیام/83004/ز40


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 21 مرداد 1394  | 1:14 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
کارگران ساختمانی کشور ارتقای مهارت می‌یابند

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور از برگزاری دوره‌های آموزشی برای کارگران ساختمانی به‌منظور ارتقای مهارت فنی آنان خبر داد.

خبرگزاری فارس: کارگران ساختمانی کشور ارتقای مهارت می‌یابند
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی قم، اکبر شوکت در جلسه مشترک بررسی مشکلات بیمه کارگران ساختمانی در محل سالن جلسات اداره کل تامین اجتماعی قم با اعلام این خبر افزود: تفاهم نامه‌ای با اداره کل فنی و حرفه‌ای قم امضاء شده و قرار است طی دوره‌های آموزشی فنی، تمام کارگران ساختمانی استان ارتقاء مهارت داشته باشند.

وی تصریح کرد: استان قم، پایلوت اجرای طرح ارتقای مهارت فنی کارگران ساختمانی است و در برنامه تنظیم شده، تمام کارگران ساختمانی کشور ارتقای مهارت می‌یابند.

رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی کشور اظهار کرد: با ارتقای مهارت، درجه مهارت کارگران ساختمانی افزایش یافته و کارگران ساختمانی مطابق با درجه مهارت خود بیمه پردازی خواهند کرد.

این فعال کارگری از همکاری مطلوب سازمان تامین اجتماعی در بیمه کردن کارگران ساختمانی تشکر کرد و گفت: اداره کل تامین اجتماعی قم بالاترین میزان تعامل با انجمن صنفی کارگران ساختمانی را در کشور دارد و برنامه‌های این اداره کل در برقراری ارتباط و تعامل می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد.

مجتبی موسوی مدیرکل تامین اجتماعی قم هم در این جلسه گفت: تاکنون 13 هزار و 586 کارگر ساختمانی در استان قم بیمه شده‌اند و بر اساس سهمیه‌های اختصاص یافته، بیمه کارگران ساختمانی در قم با روند منطقی و مطلوب ادامه دارد.

انتهای پیام/2258/ر/ض1002


ادامه مطلب
نظرات 0
دانشگاه پیام نور بوشهر از 30 آزمایشگاه پیشرفته و به‌روز برخوردار است

رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر گفت: دانشگاه پیام نور بوشهر از 30 آزمایشگاه پیشرفته و به‌روز در رشته‌های مختلف تحصیلی برخوردار است.

خبرگزاری فارس: دانشگاه پیام نور بوشهر از 30 آزمایشگاه پیشرفته و به‌روز برخوردار است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، اسحاق جلالیان صبح امروز در حاشیه بازدید از امکانات تحقیقاتی دانشگاه پیام نور بوشهر اظهار کرد: امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه پیام نور استان بوشهر پیشرفته و به‌روز هستند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر بیان داشت: در حال حاضر تعداد 30 آزمایشگاه و کارگاه به متراژ بیش از 1800 مترمربع  مربوط به رشته‌های مختلف در این دانشگاه وجود دارد.

جلالیان تصریح کرد: در سال‌های اخیر سعی شده است در راستای توسعه کیفی دانشگاه امکانات آزمایشگاهی مناسبی برای رشته‌های علوم پایه و فنی و مهندسی و سایر رشته‌ها فراهم آید و تمامی مراکز و واحدهای این دانشگاه مجهز به آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجهز و پیشرفته هستند.

وی گفت: در حال حاضر تعداد 30 آزمایشگاه و کارگاه به متراژ بیش از 1800 مترمربع مربوط به رشته‌های مختلف در این دانشگاه وجود دارد که از این تعداد 16 آزمایشگاه مربوط به رشته‌های تجربی 8 آزمایشگاه و کارگاه رشته‌های فنی و مهندسی سه آزمایشگاه کشاورزی و سه لابراتوار زبان است.

رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزود: برخی از تجهیزات این آزمایشگاه در سطح آزمایشگاه‌های درجه اول دانشگاه‌های کشور است و پاسخگوی نیازهای دانشجویان بوده است.

جلالیان افزود: سعی داریم با تعاملی که با مسئولین استانی برقرار شده است اعتباراتی جهت تجهیز و توسعه هرچه بیشتر آزمایشگاه‌ها دریافت کنیم و بر توسعه کیفی و کمی آن‌ها بیفزاییم.

انتهای پیام/2255/ک20/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
کسب مدال برنز مسابقات جام جهانی تیراندازی آذربایجان توسط بانوی بیرجندی

رئیس هیئت تیراندازی خراسان جنوبی گفت: نجمه خدمتی در مسابقات جهانی تیراندازی آذربایجان با کسب مدال برنز سهمیه المپیک 2016 ریو را به دست آورد.

خبرگزاری فارس: کسب مدال برنز مسابقات جام جهانی تیراندازی آذربایجان توسط بانوی بیرجندی
 

محمدرضا نایاب امروز در گفت‌و‎گو با خبرنگار فارس در بیرجند اظهار داشت: بانوی نابغه و جوان ورزشی خراسان جنوبی، نامش را در تاریخ تیراندازی حرفه‌ای ایران و جهان ثبت و ماندگار کرد.

وی افزود: نجمه خدمتی در مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی 10 متر بانوان جام جهانی آذربایجان با کسب مدال برنز و ایستادن بر سکوی سوم جهانی، سهمیه المپیک بانوان 2016 ریو را نیز برای کشورمان به ارمغان آورد.

رئیس هیئت تیراندازی خراسان جنوبی تصریح کرد: نجمه خدمتی جوان 18 ساله بیرجندی و دانشجوی رشته تربیت‌ بدنی دانشگاه بیرجند است که پیش از این توانسته بود با کسب نخستین طلای کاروان ایران در رقابت‌های آسیایی اینچئون کره جنوبی و پنج مدال رنگارنگ در بیست و هشتمین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان در کره جنوبی خوش بدرخشد.

نایاب یادآور شد: بانوی تیرانداز خراسان جنوبی و نماینده کشورمان در رقابت‌های جام جهانی آذربایجان در رشته تفنگ 50 متر سه وضعیت بانوان برگزار و امروز به مصاف 57 رقیب بین‌المللی خود می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: مسابقات جام جهانی آذربایجان از 17 الی 24 مرداد ماه با حضور هزار و 38 ورزشکار از 83 کشور جهان در شهر گابالای آذربایجان برگزار و سهمیه المپیک 2016 ریو در آن توزیع می‌شود.

انتهای پیام/69014/ت20/ض1002


ادامه مطلب
نظرات 0
پلمپ واحد تولیدکننده عرقیات گیاهی با نشان تجاری پاساژ در خوزستان

مدیر نظارت بر محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از پلمب واحد تولیدکننده عرقیات گیاهی با نشان تجاری پاساژ در استان خبر داد.

خبرگزاری فارس: پلمپ واحد تولیدکننده عرقیات گیاهی با نشان تجاری پاساژ در خوزستان
 

سیمین فقهی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد:از پلمب واحد تولیدکننده عرقیات گیاهی با نشان تجاری پاساژ در استان خبر داد.

وی گفت: این واحد تولیدکننده عرقیات گیاهی به دلیل عدم رعایت شرایط بهداشتی پلمپ شد.

مدیر نظارت بر محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: واحد تولیدی به دلیل عدم رعایت فرمولاسیون محصول عرق بیست گیاه با نشان تجاری پاساژ و عدم تمدید پروانه‌های بهداشتی محصول فوق، از طریق مراجع قضایی مورد پیگرد قانونی قرار گرفت و پس از دریافت حکم قضایی، خط تولید آن پلمب و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد.

انتهای پیام/72027/ح10


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : چهارشنبه 21 مرداد 1394  | 1:14 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تبلیغ در مناطق محروم مورد عنایت رهبری است

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی تبلیغ در مناطق محروم را مورد عنایت مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: توفیق الهی شامل حال مبلغانی شده است که در چنین مناطقی مشغول به امر تبلیغ هستند.

خبرگزاری فارس: تبلیغ در مناطق محروم مورد عنایت رهبری است
 

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین سعید روستا آزاد در جمع مبلغان طرح مهاجران مناطق مشترک با اشاره به رویکرد تعاملی فعالیت‌های تبلیغی دفتر تبلیغات گفت: تلاش ما انجام فعالیت فرهنگی به نحو احسن است و مهم نیست عنوان این فعالیت به نام کدام ارگان تمام شود.

وی با خاطرنشان کردن اهمیت تبلیغ در مناطق مشترک افزود: مبلغان در این مناطق باید با تبلیغ معارف اهل بیت علیهم السلام و نشر فرهنگ قرآن و عترت تلاش دشمنان اسلام را بی‌ثمر کنند.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی دو خطر مهم را با توجه به آیه آخر سوره آل‌عمران یادآور شد و گفت: اول اینکه فکر کنیم به آنچه می‌خواهیم نرسیدیم و دلسرد شویم و دوم اینکه تصور کنیم به همه چیز رسیده‌ایم و بسیار خوشحال شویم.

وی تبلیغ در مناطق محروم و مشترک را از جمله فعالیت‌های تبلیغی مورد توجه و عنایت مقام معظم رهبری عنوان کرد و ادامه داد: توفیق الهی شامل حال مبلغانی شده است که در چنین مناطقی مشغول به امر تبلیغ هستند.

انتهای پیام/2258/ع/ض1002


ادامه مطلب
نظرات 0
برگزاری دومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری با رویکرد همدلی و هم‌زبانی

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: دومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری با رویکرد همدلی و هم‌زبانی مهرماه 1394 برگزار می‌شود.

خبرگزاری فارس: برگزاری دومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری با رویکرد همدلی و هم‌زبانی
 

ناصر امیرزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بوشهر اظهار کرد: حوزه‌های پذیرش آثار و طرح‌ها شامل عکس حرفه‌ای، مردمی، فیلم کوتاه 60 ثانیه‌ای، خاطره‌نویسی و ایده‌های نو در زمینه‌های مختلف گردشگری است.

وی در مورد شرایط عمومی حضور در این جشنواره گفت: شرکت در حوزه‌های مختلف جشنواره محدودیت سنی ندارد، ثبت‌نام در سایت جشنواره برای شرکت‌کنندگان در جشنواره الزامی است.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر بیان داشت: دریافت اثر از طریق سایت جشنواره به نشانی اینترنتی Irantourismfestival2.com و همچنین ارسال به دبیرخانه جشنواره انجام خواهد شد.

امیرزاده ادامه داد: تأیید فرم فراخوان اینترنتی به‌منزله قبولی تمامی بندهای آئین‌نامه جشنواره خواهد بود، دبیرخانه جشنواره، ارسال‌کننده را صاحب اثر تلقی می‌کند، در صورت اثبات خلاف آن در هر مرحله، اثر ارسالی حذف‌شده و عواقب آن نیز متوجه ارسال‌کننده خواهد بود.

این مقام مسئول بیان کرد: آثار ارسالی باید منطبق با موازین اخلاقی، اسلامی و فرهنگی نظام جمهوری اسلامی ایران باشد، در صورت عدم تطابق، آثار ارسالی حذف خواهند شد.

معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان بوشهر تصریح کرد: به آثاری که پس از زمان تعیین‌شده ارسال شوند و یا یکی از قوانین جشنواره را نقض کنند، ترتیب اثر داده نخواهد شد و پس از ارسال آثار امکان انصراف و خروج از جشنواره وجود ندارد ضمن اینکه دبیرخانه جشنواره مجاز است از آثار منتخب در امور نمایشگاهی و تبلیغاتی خود استفاده نماید.

شرایط ارسال اثر در بخش عکس جشنواره مشارکت ملی گردشگری

بر اساس این گزارش آثار دریافتی در این حوزه در دو بخش عمومی و حرفه‌ای داوری خواهند شد و عکس‌های ارسالی می‌توانند رنگی یا سیاه‌وسفید باشند و هر هنرمند می‌تواند، حداکثر 3 قطعه عکس برای جشنواره ارسال کند.

عکس‌های ارسالی باید دارای حجم حداکثر 4 مگابایت و فرمت jpeg باشند و عکس‌های ارسالی باید فاقد لوگو، نوشته و تاریخ باشد، عکس در بخش عمومی شامل هرگونه عکس و با تأکید بر سلفی است.

شرایط ارسال اثر در بخش فیلم:

آثاری که با استفاده از فیلم‌های آرشیوی موجود در فضای مجازی ساخته‌شده باشند، پذیرفته نمی‌شوند، کارگردان اثر(ارسال‌کننده)، صاحب و تهیه‌کننده اثر خواهد بود و زمان فیلم‌ها حداکثر 60 ثانیه است.

هر هنرمند می‌تواند حداکثر 3 فیلم برای جشنواره ارسال کند، وجود تیتراژ ابتدا و پایان برای هر فیلم الزامی است.

فیلم‌های متقاضی حضور تا حجم 50 مگابایت، از طریق سایت جشنواره دریافت می‌‌شود، فیلم‌های متقاضی حضور با حجم بالاتر از 50 مگابایت باید پس از ثبت‌نام در سایت و دریافت شناسه بر روی DVD به دبیرخانه جشنواره تحویل یا ارسال شود.

شرایط ارسال اثر در بخش خاطره‌نویسی:

خاطره به قلم خود و مربوط به خاطره‌ای از شما، دوستان و یا افراد خانواده‌تان باشد، حجم اثر ارسالی حداقل 150 و حداکثر هزار کلمه باشد.

شرایط ارسال اثر در بخش ایده‌های نو:

حقوق مالکیت ایده در رابطه با اثرهای ارسالی حفظ خواهد شد و در خصوص مالکیت انحصاری ایده جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

ایده باید کاملاً نوآورانه و بدون مشابهت و ارائه‌ای خلاقانه از فکری نو باشد، مهلت ارسال آثار به جشنواره تا 31مردادماه 1394، انتخاب و داوری: شهریورماه 1394 و برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره، نمایش آثار و اهداء جوایز 5 مهرماه 1394 است.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را حداکثر تا تاریخ 31 مرداد 1394 به آدرس پست الکترونیک دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

انتهای پیام/2255/و40/د1000


ادامه مطلب
نظرات 0
8 دستاورد فناورانه جهاد دانشگاهی البرز در حوزه نفت و گاز رونمایی شد

با حضور مسئولان کشوری و استانی البرز از 8 دستاور فناورانه جهاد دانشگاهی در حوزه نفت و گاز با حمایت شرکت ملی نفت ایران در مجتمع شهدای جهاد دانشگاهی البرز رونمایی شد.

خبرگزاری فارس: 8 دستاورد فناورانه جهاد دانشگاهی البرز در حوزه نفت و گاز رونمایی شد
 

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، صبح امروز  با حضور مسئولان کشوری و استانی البرز از 8 دستاور فناورانه جهاد دانشگاهی در حوزه نفت و گاز با حمایت شرکت ملی نفت ایران در مجتمع شهدای جهاد دانشگاهی البرز رونمایی شد.

حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی استان در این مراسم گفت: این دستاوردها شامل دستگاه لوله مغزی سیار، بازوگیری پهلوگاه و تولید مواد امولسیلن نفتی و تدوین دانش فنی طراحی در ساخت CPU دستگاه ژئوفلو  است.

وی گفت: همزن روتاری نفت خام نمونه پودر رفع آلودگی نفتی، دستگاه صحت‌زن سیستم‌های اندازه‌گیری و سیستم‌های نمایش دهنده رسوبات کف مخازن از دیگر دستاوردهای فناورانه جهاد دانشگاهی در حوزه نفت و گاز است که امروز با حضور مسئولان رونمایی شد.

انتهای پیام/2302/ح10


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 650 :: 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 >